Wij zijn Koeriers Service Zeeland. Al kort na onze oprichting zijn wij een bekende speler op de markt geworden. Dit hebben we bereikt door creatief in te spelen op de behoefte van de klant. En omdat we dagelijks naar meer dan twintig plaatsen in Zeeland rijden. Dat doen we vanuit ons eigen distributiecentrum van 553 m2 in Goes.


Kwaliteit
Onze sterke punten zijn 24/7 snel kunnen schakelen en goed inspelen op de hoge kwaliteitsverwachtingen van onze klanten. Dat maken onze representatieve medewerkers dagelijks waar.
Zij rijden in een jong wagenpark dat voldoet aan de strenge milieu-eisen op het gebied van CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van de modernste communicatiemiddelen kunnen wij snel schakelen met de klant en onze chauffeurs. Onze chauffeurs werken in een omgeving die aan de hedendaagse arbo-eisen voldoet.


Snelheid
Wij kunnen een snelle levering garanderen doordat we een breed scala aan vervoersmiddelen hebben en een centraal gelegen distributiecentrum. Hierdoor kunnen we alle leveringen efficiënt op elkaar afstemmen en de afspraken met onze klanten waarmaken. Ook werken we samen onze partners PostNL, GLS (General Logistics Systems) en TNT. Zo kunnen we pakketten versturen met dezelfde zorgvuldigheid, voor een voordeligere prijs.
Visie

Koeriers Service Zeeland werkt hard aan de toekomst. Ons streven is de Nederlandse markt te veroveren, zodat we u binnen twee jaar nationaal van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar u binnenkort geconditioneerd vervoer te kunnen aanbieden. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) kunt u spoedig bij ons terecht. Ons doel is om ons wagenpark te verdrievoudigen door ons te specialiseren in alle voorkomende koerierswerkzaamheden van envelop en palletvervoer tot hoogwaardige documenten.
Wilt u ons feedback geven over onze service, ons adviseren of verbeteringen doorgeven over onze website of eventueel een reseller worden van een van onze producten?
Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op deze website?
Koeriers Service Zeeland biedt u als klant een breed scala aan diensten aan: